1. Барна справа та організація роботи сомельє

  2. Безпека харчових продуктів та HACCP у галузі

  3. Бізнес-планування

  4. Гастрономічна професійна творчість та авторська кухня

  5. Готельний сервіс

  6. Громадське будівництво та дизайн закладів ресторанного господарства

  7. Дизайн об’єктів та інтер’єр приміщень закладів готельно-ресторанного бізнесу

  8. Економіка підприємства

  9. Економічний аналіз

  10. Електронні системи в готельно-ресторанному господарстві

  11. Етнічні кухні

  12. Інфраструктура готельного і ресторанного господарства

  13. Кейтеринг

  14. Кон’юнктура ринку

  15. Кооперація та організація виробництва

  16. Кулінарне мистецтво країн світу

  17. Методи контролю в галузі

  18. Мікробіологія та товарознавство

  19. Організаційно-правове забезпечення підприємницької діяльності

  20. Організація готельного господарства

  21. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства

  22. Організація ресторанного господарства

  23. Організація санаторно-курортного господарства

  24. Організація торгівлі

  25. Основи кондитерського та пекарського мистецтва

  26. Основи кулінарії

  27. Основи кулінарної майстерності

  28. Основи наукових досліджень та інтелектуальна власність

  29. Патентознавство

  30. Поглиблене вивчення організації ресторанного господарства

  31. Поглиблене вивчення харчової хімії

  32. Проектування підприємств галузі з основами CAD

  33. Професійна етика та етикет в закладах готельно-ресторанного господарства

  34. Стандартизація, сертифікація і метрологія

  35. Сучасні архітектурні та інтер’єрні рішення

  36. Теоретичні основи харчових технологій

  37. Технологія напоїв та робота баріста

  38. Технологія продукції ресторанного господарства

  39. Технологія спеціальних продуктів

  40. Товарознавство

  41. Управління бізнес-процесами в туризмі

  42. Управління доходами та фінансова аналітика в гостинності

  43. Управління капіталом суб’єктів підприємництва

  44. Управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства

  45. Фізіологія, гігієна і санітарія

  46. Формування бізнес-моделі підприємства

  47. Харчова хімія

  48. Харчова хімія та біохімія (1 та 2 семестри)

  49. Харчові технології