1. Антикризове управління

  2. Бізнес-планування

  3. Економіка закладів ресторанного господарства: реінжиніринг бізнес-процесів

  4. Економічна діагностика

  5. Інжиніринг у ресторанному господарстві

  6. Інноваційні ресторанні технології

  7. Інноваційні технології у готельному господарстві

  8. Комп’ютерне моделювання в галузі

  9. Методологія наукової творчості

  10. Науково-дослідна робота та патентознавство

  11. Національні кухні країн світу

  12. Організація санаторно-курортного господарства

  13. Сервісологія

  14. Система НАССР у галузі

  15. Система НАССР у готельно-ресторанному господарстві

  16. Технології крафтових виробництв

  17. Технологічні основи безпеки харчових продуктів

  18. Технологія спеціальних харчових продуктів

  19. Управління бізнес-процесами

  20. Управління економічною безпекою підприємства

  21. Управління інформаційною безпекою підприємства

  22. Управління якістю та методи системного аналізу продукції та послуг ресторанного господарства