Кафедра технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи ДонНУЕТ (Кафедра ТРГ та ГРС)

Кафедра технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи (Кафедра ТРГ та ГРС), одна з найстаріших профілюючих кафедр Університету,  є структурним підрозділом навчально-наукового інституту ресторанно-готельного бызнесу ДонНУЕТ.

Кафедра забезпечує викладання дисциплін, пов’язаних із теорією та практикою готельно-ресторанної справи.

Кафедра ТРГ та ГРС є випусковою та забезпечує підготовку фахівців за ступенями вищої освіти бакалавра та магістра за спеціальностями:

  • 181 Харчові технології
  • 241 Готельно-ресторанна справа

Завідувач кафедри – к.т.н., доцент Никифоров Радіон Петрович

Адреса: вул. Трамвайна, 16, ауд. 509

Номери телефону: +38 (098) 042-25-11, +38 (063) 046-22-47

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Кафедрою забезпечується організація та проведення навчального процесу з наступних навчальних дисциплін:

Барна справа та організація роботи сомельє
Громадське будівництво та інженерне обладнання будівель
Дизайн об'єктів та інтер'єр приміщень, закладів готельно-ресторанного бізнесу
Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві
Інфраструктура готельного и ресторанного господарства
Комп'ютерне технологічне проектування
Кулінарне мистецтво країн світу
Методи контролю в галузі
Мікробіологія та товарознавство
Організація готельного господарства
Організація готельного та ресторанного господарства
Організація ресторанного господарства
Основи кулінарної майстерності
Основи наукових досліджень та інтелектуальна власність
Поглиблене вивчення готельно-ресторанної справи
Поглиблене вивчення організації ресторанного господарства
Поглиблене вивчення технології в ресторанному господарстві
Проектування закладів ресторанного господарства
Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства
Стандартизація, сертифікація і метрологія
Теоретичні основи харчових технологій
Технологія продукції в ресторанному господарстві
Технологія продукції ресторанного господарства
Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства
Фізіологія, гігієна і санітарія
Харчова хімія
Харчова хімія та біохімія
Харчові технології
Хімія
Інноваційні ресторанні технології
Інноваційні технології у готельному господарстві
Комп'ютерне моделювання в галузі
Методологія наукової творчості
Науково-дослідна робота та патентознавство
Національні кухні країн світу
Організація санаторно-курортного господарства
Технологічні основи безпеки харчових продуктів
Технологія спеціальних харчових продуктів
Управління якістю та методи системного аналізу продукції та послуг ресторанного господарства

© 2018 ДонНУЕТ Україна, Кафедра ТРГ та ГРС. Всі права захищено