ще дисципліни кафедри ТРГ та ГРС

Технологія продукції ресторанного господарства
Теоретичні основи харчових технологій
Інноваційні ресторанні технології
Інноваційні технології у готельному господарстві
Дизайн об'єктів та інтер'єр приміщень, закладів готельно-ресторанного бізнесу

Громадське будівництво та інженерне обладнання будівель
Інфраструктура готельного и ресторанного господарства
Комп'ютерне технологічне проектування
Кулінарне мистецтво країн світу
Методи контролю в галузі
Мікробіологія та товарознавство
Організація готельного господарства
Організація готельного та ресторанного господарства
Організація ресторанного господарства
Основи кулінарної майстерності
Основи наукових досліджень та інтелектуальна власність
Поглиблене вивчення готельно-ресторанної справи
Поглиблене вивчення організації ресторанного господарства
Поглиблене вивчення технології в ресторанному господарстві
Проектування закладів ресторанного господарства
Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства
Стандартизація, сертифікація і метрологія
Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства
Фізіологія, гігієна і санітарія
Харчова хімія
Харчова хімія та біохімія
Харчові технології
Хімія
Комп'ютерне моделювання в галузі
Методологія наукової творчості
Науково-дослідна робота та патентознавство
Національні кухні країн світу
Організація санаторно-курортного господарства
Технологічні основи безпеки харчових продуктів
Технологія спеціальних харчових продуктів
Управління якістю та методи системного аналізу продукції та послуг ресторанного господарства

© 2018 ДонНУЕТ Україна, Кафедра ТРГ та ГРС. Всі права захищено