Перелік дисциплін Бакалаврат

 

  1.   pdf Барна справа та організація роботи сомельє (133 KB)
  2.   pdf Громадське будівництво та інженерне обладнання будівель (201 KB)
  3.   pdf Дизайн об'єктів та інтер'єр приміщень, закладів готельно-ресторанного бізнесу (205 KB)
  4.   pdf Інфраструктура готельного і ресторанного господарства (139 KB)
  5.   pdf Комп'ютерне технологічне проектування (201 KB)
  6.   pdf Кулінарна майстерність (64 KB)
  7.   pdf Кулінарне мистецтво країн світу (134 KB)
  8.   pdf Мікробіологія та товарознавство (70 KB)
  9.   pdf Основи кулінарної майстерності (68 KB)
  10.   pdf Основи наукових досліджень та інтелектуальна власність (70 KB)
  11.   pdf Організація готельного господарства (210 KB)
  12.   pdf Організація ресторанного господарства (138 KB)
  13.   pdf Поглиблене вивчення готельно-ресторанної справи (202 KB)
  14.   pdf Поглиблене вивчення організації ресторанного господарства (132 KB)
  15.   pdf Проектування закладів ресторанного господарства (136 KB)
  16.   pdf Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства (136 KB)
  17.  Ремонт та обслуговування холодильної техніки
  18.   pdf Стандартизація, сертифікація і метрологія (207 KB)
  19.   pdf Теоретичні основи харчових технологій (106 KB)
  20.   pdf Технологія продукції ресторанного господарства (133 KB)
  21.   pdf Управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства (200 KB)
  22.   pdf Фізіологія, гігієна і санітарія (69 KB)
  23.   pdf Харчові технології (133 KB)
  24.   pdf Харчова хімія (108 KB)
  25.   pdf Харчова хімія та біохімія (111 KB)
© 2018 ДонНУЕТ Україна, Кафедра ТРГ та ГРС. Всі права захищено