Перелік дисциплін Бакалаврат

Для спеціальностей

181 "Харчові технології" / 6.051701 "Харчові технології та інженерія"

241 "Готельно-ресторанна справа" / 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"

Барна справа та організація роботи сомельє

Громадське будівництво та інженерне обладнання будівель

Дизайн об'єктів та інтер'єр приміщень, закладів готельно-ресторанного бізнесу

Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві

Інфраструктура готельного и ресторанного господарства

Комп'ютерне технологічне проектування

Кулінарне мистецтво країн світу

Методи контролю в галузі

Мікробіологія та товарознавство

Організація готельного господарства

Організація готельного та ресторанного господарства

Організація ресторанного господарства

Основи кулінарної майстерності

Основи наукових досліджень та інтелектуальна власність

Поглиблене вивчення готельно-ресторанної справи

Поглиблене вивчення організації ресторанного господарства

Поглиблене вивчення технології в ресторанному господарстві

Проектування закладів ресторанного господарства

Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства

Стандартизація, сертифікація і метрологія

Теоретичні основи харчових технологій

Технологія продукції в ресторанному господарстві

Технологія продукції ресторанного господарства

Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства

Фізіологія, гігієна і санітарія

Харчова хімія

Харчова хімія та біохімія

Харчові технології

Хімія

© 2018 ДонНУЕТ Україна, Кафедра ТРГ та ГРС. Всі права захищено