Перелік дисциплін Магістратура

Для спеціальностей

181 "Харчові технології" та 241 "Готельно-ресторанна справа"

Інноваційні ресторанні технології

Інноваційні технології у готельному господарстві

Національні кухні країн світу

Технологічні основи безпеки харчових продуктів

Технологія спеціальних харчових продуктів

Сервісологія

Науково-дослідна робота та патентознавство

Управління якістю та методи системного аналізу

Методологія наукової творчості

Моделювання інноваційних процесів

Компьютерне моделювання в галузі

Статистична обробка експериментальних даних

Організація санаторно-курортного господарства

Управління проектами

Діловий та дипломатичний протокол

Конфліктологія

© 2018 ДонНУЕТ Україна, Кафедра ТРГ та ГРС. Всі права захищено