Атестаційний екзамен

 


 181 "Харчові технології"

Вид матеріалу  Ступінь БАКАЛАВРА  Ступінь МАГІСТРА
Програма атестаційного екзамену та критерії оцінювання СКАЧАТИ СКАЧАТИ
Методичне забезпечення АЕ СКАЧАТИ СКАЧАТИ

 (Пароль до архиву: номер аудиторії кафедри без букви


 241 "Готельно-ресторанна справа"

Вид матеріалу  Ступінь БАКАЛАВРА  Ступінь МАГІСТРА
Програма атестаційного екзамену та критерії оцінювання СКАЧАТИ СКАЧАТИ
Методичне забезпечення АЕ СКАЧАТИ СКАЧАТИ

 (Пароль до архиву: номер аудиторії кафедри без букви


РОЗКЛАД ПРОВЕДЕННЯ ЕКЗАМЕНІВ


© 2018 ДонНУЕТ Україна, Кафедра ТРГ та ГРС. Всі права захищено