Дати (з – по) |
13 травня 2024 р |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Одеський національний університет технологій, м.Одеса, Україна |
Основні предмети/ отримані навички |
Навчальна програма «CUISINE AND RESTAURENT BUSINESS IN BOSNIA AND HERZEGOVINA» |
Назва кваліфікації/документ |
Сертифікат підвищення кваліфікації (5 годин) |
Дати (з – по) |
з 19 березня по 26 березня 2024 р |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського, м.Кривий Ріг, Україна |
Основні предмети/ отримані навички |
Навчальна програма «Інноваційні та інтерактивні технології дистанційного навчання» |
Назва кваліфікації/документ |
Сертифікат підвищення кваліфікації ПК 01566057/04171-24 (30 годин, 1 кредит) |
Дати (з – по) |
19 грудня 2023 р |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Навчальний центр «PROFI CLUB», м.Київ, Україна |
Основні предмети/ отримані навички |
Навчальна програма «Підготовка операторів ринку до державних перевірок системи НАССР» |
Назва кваліфікації/документ |
Сертифікат підвищення кваліфікації № 06724 (2 години) |
Дати (з – по) |
18 жовтня 2023 р |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Одеський національний університет технологій, м.Одеса, Україна |
Основні предмети/ отримані навички |
Навчальна програма «PEOPLE / TALENT MANAGEMENT THE EVERCHANGING ENVIRONMENT FOR RECRUITMENT, RETENTION AND PRODUCTIVITY FOR HOSPITALITY AND TOURISM» |
Назва кваліфікації/документ |
Сертифікат підвищення кваліфікації (6 годин) |
Дати (з – по) |
17 жовтня 2023 р |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Одеський національний університет технологій, м.Одеса, Україна |
Основні предмети/ отримані навички |
Навчальна програма «ASSESSING PEOPLE IN THE WORKPLACE: SELF-MANAGEMENT & DEVELOPMENT IN HORECA & TOURISM» |
Назва кваліфікації/документ |
Сертифікат підвищення кваліфікації (6 годин) |
Дати (з – по) |
28 вересня 2023 р |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Навчальний центр «PROFI CLUB», м.Київ, Україна |
Основні предмети/ отримані навички |
Навчальна програма «Критичні контрольні точки і критичні межі в системі НАССР» |
Назва кваліфікації/документ |
Сертифікат підвищення кваліфікації № 06265 (2 години) |
Дати (з – по) |
15 вересня 2023 р |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Навчальний центр «PROFI CLUB», м.Київ, Україна |
Основні предмети/ отримані навички |
Навчальна програма «Інклюзивність та безбар’єрність в ресторанно-готельному бізнесі» |
Назва кваліфікації/документ |
Сертифікат підвищення кваліфікації № 06130 (2 години) |
Дати (з – по) |
з 19 червня по 25 червня 2023 р |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, м. Кривий Ріг, Україна |
Основні предмети/ отримані навички |
Навчальна програма «Інноваційні практики організації освітньої діяльності: гнучке навчання у вищій освіті» |
Назва кваліфікації/документ |
Сертифікат підвищення кваліфікації ПК 01566057/04121-23 (30 годин, 1 кредит ЄКТС) |
Дати (з – по) |
з 9 лютого по 10 лютого 2023 р |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Національний університет харчових технологій |
Основні предмети/ отримані навички |
Навчальна програма «Процедура захисту об’єктів операторів ринку харчових продуктів від шкідників: нормативна база» |
Назва кваліфікації/документ |
Сертифікат підвищення кваліфікації (8 годин, 0,26 кредити ЄКТС) |
Дати (з – по) |
04 лютого по 18 лютого 2023 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, м. Кривий Ріг, Україна |
Основні предмети/ отримані навички |
Навчальна програма «Практики психолого-педагогічного супроводу та підтримки учасників освітнього процесу в умовах воєнних дій» |
Назва кваліфікації/документ |
Свідоцтво про підвищення кваліфікації ПК 01566057/0477-2 (30 годин, 1 кредит ЄКТС) |
Дати (з – по) |
вересень 2021 р. – грудень 2022 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, м. Кривий Ріг, Україна |
Основні предмети/ отримані навички |
Спеціальність «Харчові технології» |
Назва кваліфікації/документ |
Кваліфікація Магістр з харчових технологій, диплом М22 №114086 |
Дати (з – по) |
вересень 2017 р. – червень 2021 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, м. Кривий Ріг, Україна |
Основні предмети/ отримані навички |
Спеціальність «Харчові технології» |
Назва кваліфікації/документ |
Кваліфікація Бакалавр з харчових технологій, диплом В21 №150929 |