Дати (з – по) |
лютий 2022 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
НВЦ «Sci-conf.com.ua», Manchester, United Kingdom |
Основні предмети/ отримані навички |
Застосування сучасних технологій навчання у закладах вищої освіти України на основі ідей Болонського процессу. |
Назва кваліфікації/документ |
Підвищення кваліфікації за навчальною програмою «International scientific innovations in human life». Certifiсate від 18 February 2022 р. |
Дати (з – по) |
лютий 2021 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
НВЦ «Sci-conf.com.ua», Kyoto, Japan |
Основні предмети/ отримані навички |
Розглядання технології інтенсивного навчання: модульні технології як відкриті системи навчання; технології дослідницького (евристичного) навчання; імітаційні технології навчання – соціально-психологічний тренінг, дискусійні технології навчання; кооперативне навчання, технології навчання у співробітництві; проективна освіта. |
Назва кваліфікації/документ |
Підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Science and education: problens, prospects andinnovations». Certifiсate від 6 February 2021 р. |
Дати (з – по) |
грудень 2020 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Навчальний центр «PROFI CLUB» спільно з Громадською організацією “Ресторанна Гільдія» |
Основні предмети/ отримані навички |
Гігієна і санітарія для працівників закладів ресторанного господарства |
Назва кваліфікації/документ |
Підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Гігієна і санітарія для працівників закладів ресторанного господарства». Сертифікат № 1395 від 12.12.20 р. |
Дати (з – по) |
листопал 2019 р. – січень 2020 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, м. Кривий Ріг, Україна |
Основні предмети/ отримані навички |
Практики студентоцентрованого підходу в освітньому процесі |
Назва кваліфікації/документ |
Підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Використання практик студентоцентрованого підходу в освітньому процесі», свідоцтво про підвищення кваліфікації ПК 01566057/0004-20 від 03.02.20 р. |
Дати (з – по) |
квітень 2016 р. – травень 2016 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, м. Кривий Ріг, Україна |
Основні предмети/ отримані навички |
Основи дистанційного навчання; програмне і технічне забезпечення дистанційного навчання; менеджмент проектів у сфері дистанційного навчання; експертиза в системі дистанційного навчання; розробка дистанційних курсів на базі платформи Moodle; інтелектуальна власність і комп’ютерне авторське право; тестування в системі дистанційного навчання |
Назва кваліфікації/документ |
Підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Технології дистанційної освіти у вищому навчальному закладі» / ПК 01566057/0000012-16 від 21.06.2016 р. |
Дати (з – по) |
жовтень 2010 р. – листопад 2010 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Донецький національний медичний університет імені Максима Горького, м. Донецьк, Україна |
Основні предмети/ отримані навички |
Фізіологія харчування; гігієна і санітарія харчування; мікробіологія харчових продуктів; основи дієтології; дієтичне, лікувально-профілактичне та дитяче харчування |
Назва кваліфікації/документ |
Підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Технологія дієтичного, лікувально-профілактичного та дитячого харчування» / ЛБ ВЕ № 003010 від 11.11.2010 р. |
Дати (з – по) |
листопад 2003 р. – травень 2004 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Донецький державний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, м. Донецьк, Україна |
Основні предмети/ отримані навички |
Тренінги для викладачів з методології вищої школи |
Назва кваліфікації/документ |
Підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Методологія вищої школи» / СПК № 170576 від 28.05.2004 р. |
Дати (з – по) |
вересень 1990 р. – червень 1995 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Донецький комерційний інститут, м. Донецьк, Україна |
Основні предмети/ отримані навички |
Спеціальність “Технологія громадського харчування” |
Назва кваліфікації/документ |
Спеціаліст інженер-технолог / ЛБ ВЕ № 003010 |