Боднарук Ольга Анатоліївна

асистент кафедри технології в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва

Економіки та бізнесу видалити

Дисципліни, які викладає

  • Технологія продукції в ресторанному господарстві;
  • Організація ресторанного господарства;
  • Основи кулінарії;
  • Інфраструктура готельно-ресторанного господарства
  • Інноваційні ресторанні технології
  • Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі

Контакти
м. Кривий Ріг, вул. Трамвайна 16, каб. 504/4
поштова скринька bodnaruk_@donnuet.edu.ua

Наукові інтереси

  • Інноваційні розробки в технології продукції ресторанного господарства

Досвід роботи

 
Дати (з – по) з вересня 2019 р. – по теперішній час
Назва і адреса наймача Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, м. Кривий Ріг, Україна
Вид діяльності, відділ Вища освіта, кафедра технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва
Посада Асистент
Основні види діяльності і відповідальність Навчальна, наукова, методична та організаційна
Дати (з – по) з вересня 2018 р. – по серпень 2019 р.
Назва і адреса наймача Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, м. Кривий Ріг, Україна
Вид діяльності, відділ Вища освіта, кафедра технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва
Посада Асистент
Основні види діяльності і відповідальність Навчальна, наукова, методична та організаційна
Дати (з – по) з серпня 2012 р. – по серпень 2018 р.
Назва і адреса наймача Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Вид діяльності, відділ Не повна вища освіта, відділ практики
Посада Майстер виробничого навчання
Основні види діяльності і відповідальність Навчальна, методична та організаційна
Дати (з – по) з січня 2012 р. – по серпень 2012 р.
Назва і адреса наймача Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Вид діяльності, відділ Не повна вища освіта, Навчально-виробнича майстерня
Посада Технік-технолог
Основні види діяльності і відповідальність Виробнича, навчальна та організаційна
Дати (з – по) з листопада 2005 р. – по січень 2012 р.
Назва і адреса наймача Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Вид діяльності, відділ Не повна вища освіта, комісія загально-технічних дисциплін
Посада Старший лаборант
Основні види діяльності і відповідальність Виробнича та організаційна

Освіта

 
Дати (з – по) Січень 2019
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, м. Кривий Ріг, Україна
Основні предмети/ отримані навички Навчальна програма «Методологічні аспекти викладання у вищій школі»
Назва кваліфікації/документ Свідоцтво № ПК 01566057/ 0001-19
Дати (з – по) 2015-2016
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, м. Кривий Ріг, Україна
Основні предмети/ отримані навички Спеціальність «Технології в ресторанному господарстві»
Назва кваліфікації/документ Кваліфікація «Магістр з технологій в ресторанному господарстві, інженер-технолог», диплом М16 №038123
Дати (з – по) 2012-2015
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, м. Кривий Ріг, Україна
Основні предмети/ отримані навички Спеціальність «Харчові технології та інженерія»
Назва кваліфікації/документ Кваліфікація Бакалавр з харчових технологій та інженерія, диплом НК №47816711
Дати (з – по) 2003-2006
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Основні предмети/ отримані навички Спеціальність «Технологія харчування»
Назва кваліфікації/документ Кваліфікація Технік-технолог, диплом НР №28364138
Дати (з – по) Жовтень 2021р
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання Reikartz Hotel Group  за програмою “Level up разом з Reikartz”
Основні предмети/ отримані навички Програма «Level up» разом з Reikartz
Назва кваліфікації/документ Сертифікат

№ TQOJAG-CE000211

Дати (з – по) 2020р.
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання Онлайн-тренінг «Технології освітнього мистецтва», Громадська організація «Вище» спільно з Саксонським центром дидактики вищої освіти
Основні предмети/ отримані навички Програма «Scientific research, findings, fnd developmens sn technology sn vodern science
Назва кваліфікації/документ Сертифікат

Серія АТ No 42080020/000270-20

Дати (з – по) 2022р.
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання «Академічна доброчесність»: онлайн курс для викладачів» громадська організація Prometheus AI101 (Прометеус)
Основні предмети/ отримані навички Програма «Академічна доброчесність»
Назва кваліфікації/документ Сертифікат. cert/583f5fdb99c24573b6f678c3fc29c1
Дати (з – по) 2023р.
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання «Практики психолого-педагогічного супроводу та підтримки учасників освітнього процесу в умовах воєнних дій»,

Свідоцтво ПК 01566057/0451-23

Основні предмети/ отримані навички Програма «Практики психолого-педагогічного супроводу та підтримки учасників освітнього процесу в умовах воєнних дій»
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання «Інноваційні та інтерактивні технології дистанційного навчання»
Основні предмети/ отримані навички Програма «Інноваційні та інтерактивні технології дистанційного навчання»
Назва кваліфікації/документ Сертифікат. ПK 0156607/04130-24
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання «Інноваційні та інтерактивні технології дистанційного навчання»
Основні предмети/ отримані навички Програма «Інноваційні та інтерактивні технології дистанційного навчання»
Назва кваліфікації/документ Сертифікат. ПK 0156607/04130-24
Дати (з – по) з (19) 6epeзня 2024 p. по 26 6epeзня 2024 p.

Інші навички та компетенції

  1. Участь у наукових конференціях навчальних закладів
  2. Організація та участь: у профорієнтаційній роботі зі школярами, масових міських заходів (індустріальне місто, масляна, покрова іт.д.), проведення майстер класів.

Публікації

МОНОГРАФІЇ

СТАТТІ

  1. Назаренко І. А., Сімакова О. О., Боднарук О. А. Cучасні тенденції розвитку Spa-готелів України та визначення їх ролі у структурі Spa-індустрії. Науковий журнал «Вісник Хмельницького національного університету». Сер. : Економічні науки. Хмельницький : Хмельницький національний університет, 2018. № 5. Том 1. С. 73–77.
  2. Yudina Т. І., Nazarenko I. A., Bodnaruk A. Determination the comprehensive measure of quality of combined minced. Обладнання та технології харчових виробництв : зб. наук. праць. Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2018. Вип. 37. С. 30–38. – Режим доступу: http://oblad.studioweb.com.ua/index.php/tehnolog/article/view/11
  3. Юдіна Т. І., Назаренко I. A., Сімакова О. О., Боднарук O. A. Технологічні параметри одержання пюре гарбуза. Обладнання та технології харчових виробництв : зб. наук. праць. Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2019. Вип. 2 (39). С. 28–35. – Режим доступу: http://oblad.studioweb.com.ua/index.php/tehnolog/article/view/35
  4. Назаренко І.А., Горяйнова Ю.А., Боднарук О.А., Світлична О.О. Дослідження якості бубликів ванільних із використанням борошна з пивної дробини. Праці ТДАТУ. Мелітополь : ТДАТУ, 2020 Т. 2. Вип. 20. С. 175-185.
  5. Горяйнова Ю. А., Назаренко І. А., Сімакова О. А., Боднарук О. А. Вивчення впливу добавки пивної дробини на основні хлібопекарські властивості пшеничного борошна. Обладнання та технології харчових виробництв : зб. наук. праць. Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2020. Вип. 1 (40). С. 26–31. http://elibrary.donnuet.edu.ua/2034/1/Goriainova_article_01_40_2020.pdf
  6. Сімакова О. О., Горяйнова Ю. А., Гніцевич В. А., Слащева А. В., Боднарук О. А. Дослідження впливу збагачених калієм раціонів на фізичну працездатність студентів. Обладнання та технології харчових виробництв : зб. наук. праць. Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2020. Вип. 2 (41). С. 26-34.
  7. Слащева А. В., Попова С. Ю., Сімакова О.О., Пусікова О. А., Боднарук О.А. Дослідження показників якості та безпеки напоїв з біопротекторними власивостями. Обладнання та технології харчових виробництв. Кривий Ріг : ДонНУЕТ, Вип. 2 (41). С. 35-40.
  8. Попова С.Ю., Слащева А.В., Пусікова  О.А., Боднарук О.А. Напрямки використання вторинної сировини в  технології виробництва дріжджового тіста прискореним способом. Обладнання та технології харчових виробництв. 2020. Вип. 1 (40). С. 12-18. http://oblad.studioweb.com.ua/index.php/tehnolog/article/view/91
  9. Сімакова О. О., Горяйнова Ю. А., Боднарук О. А., Філіппова О. Ю. Санітарно-технологічні заходи та визначення мікробіологічних показників під час виробництва хліба без дріжджів. Обладнання та технології харчових виробництв. Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2021. Вип. 2 (43) С. 52–61. http://oblad.donnuet.edu.ua/index.php/tehnolog/issue/view/13/27
  10. Слащева А. В., Боднарук О. А. Технологія функціонального напівфабрикату для збитих молочних коктейлів та м’якого морозива. Обладнання та технології харчових виробництв. Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2021. Вип. 1 (42).
  11. Slachsheva A., Gnitsevych V., Bodnaruk O., Moroz V. O. Development of functional marmelad technology based on pumpkin mash and lightened current whey. Обладнання та технології харчових виробництв. 2022. Вип. 1 (44). С. 5-13.
  12. Сімакова О. О., Горяйнова Ю.А., Боднарук О. А., Трухін О.Д., Романова О.В. Дослідження впливу ламінарії цукрової на якісні та структурно-механічні показники дріжджового тіста. Обладнання та технології харчових виробництв. Кривий Ріг: ДонНУЕТ, 2023. Вип. 2 (47).  С. 40-47.

НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ

  1. Назаренко І. А., Боднарук О.А. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства : навч. посіб. Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2020. С. 128.
  2. Готельно-ресторанний бізнес: навч. посібник. [Електронний ресурс] / О. А. Ніколайчук, Н. С. Приймак, О. А. Сімакова, А. В. Слащева, Ю. А. Горяйнова, Ю. М. Коренець, О. А. Боднарук, О. А. Пусікова,Є. Г. Клєвцов; ред. О. А. Ніколайчук. Кривий Ріг : Вид. ДонНУЕТ, 2022. 250 с. URL: http://elibrary.donnuet.edu.ua/2504/1/2022_NP_Nikolaichuk_Hotelno-restoranniy%20bussniss.pdf
5251 4955 5229 5224 5221 5217 5214 5210 5207 5204 5201 5197 5193 5188 5123 5120 4929 4965 4963 4357 4959 4340 4331 4170 4168 4307 4166 4314 4162 4296 4202 4158 4200 4156 4923 4154 4150 4148 4304 4146 4144 4914 4142 4292 4140 4198 4290 4286 4138 4900 4898 4196 4188 4134 4132 4761 4255 4274 4382 4319 4324 4369 4380 4328 4342 4353 4386 4344 4346 4348 4350 4388 4326 4392 4394 4390 4106 4301 4136 4263 4265 4288 4267 4384 4360 4152 4269 4160 4204 4271 4164 4365 4316 4294 4298 4172 4401 4397