Безпека харчових продуктів та HACCP у галузі

Біржова діяльність у торгівлі

Е-бізнес

Електронні системи в готельно-ресторанному господарстві

Інфраструктура готельного і ресторанного господарства

Кооперація та організація виробництва

Мікробіологія і товарознавство

Організаційно-правове забезпечення підприємницької діяльності

Організація готельного господарства

Організація готельного та ресторанного господарства

Організація ресторанного господарства (для ГРС)

Організація ресторанного господарства (для ХТ)

Організація торгівлі

Підприємництво

Проєктування закладів ресторанного господарства з основами CAD

Ритейл

Стандартизація, сертифікація і метрологія

Теоретичні основи харчових технологій

Технологія продукції ресторанного господарства (для ГРС)

Технологія продукції ресторанного господарства (для ХТ)

Управління доходами та фінансова аналітика в гостинності

Управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства

Фізіологія, гігієна та санітарія

Формування бізнес-моделі підприємства

Харчова хімія

Харчова хімія та біохімія (1 та 2 семестри)

Харчові технології

Економіка підприємства