Безпека харчових продуктів та HACCP у галузі
Біржова діяльність у торгівлі
Е-бізнес
Електронні системи в готельно-ресторанному господарстві
Інфраструктура готельного і ресторанного господарства
Кооперація та організація виробництва
Мікробіологія і товарознавство
Організаційно-правове забезпечення підприємницької діяльності
Організація готельного господарства
Організація готельного та ресторанного господарства
Організація ресторанного господарства (для ГРС)
Організація ресторанного господарства (для ХТ)
Організація торгівлі
Підприємництво
Проєктування закладів ресторанного господарства з основами CAD
Ритейл
Стандартизація, сертифікація і метрологія
Теоретичні основи харчових технологій
Технологія продукції ресторанного господарства (для ГРС)
Технологія продукції ресторанного господарства (для ХТ)
Управління доходами та фінансова аналітика в гостинності
Управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства
Фізіологія, гігієна та санітарія
Харчова хімія
Харчова хімія та біохімія (1 та 2 семестри)
Харчові технології
Економіка підприємства