Дати (з – по) |
березень 2024 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
ДонНУЕТ Туган-Барановського |
Основні предмети/ отримані навички |
Підвищення кваліфікації «Інноваційні та інтерактивні технології дистанційного навчання» (19.03.2024р.-26.03.2024р.)
Отримані навички: інноваційні та інтерактивні технології дистанційного навчання |
Назва кваліфікації/документ |
Свідоцтво ПК 01566057/04165-24 від 26.03.2024 р.
(1 кредит ЄКТС, 30 годин) |
Дати (з – по) |
січень 2024 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Ukraine Global Faculty |
Основні предмети/ отримані навички |
Lecture «International patent system: patent process and requirements» by Alexander Akhiezer (in English), 25.01.2024
Отримані навички: особливості міжнародної патентної системи; практики патентного пошуку; умови та вимоги до патентного процесу |
Назва кваліфікації/документ |
certificate ID 65b2a311d20d867d710cbf4a (1,5 hour) |
Дати (з – по) |
листопад 2023 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
ІІ Міжнародна осіння школа Жана Моне «Регулювання використання харчових добавок: імплементація європейських підходів» (НУХТ, м. Київ) |
Основні предмети/ отримані навички |
Тренінг у рамках проєкту програми ЄС ЕРАЗМУС+ Жан Моне Модуль #620521-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE (24-25.11.2023 р.)
Отримані навички: проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського союзу та в Україні, регулювання використання харчових добавок: імплементація європейських підходів |
Назва кваліфікації/документ |
Сертифікат #053, (1,0 кредит ЄКТС, 30 годин) |
Дати (з – по) |
жовтень 2023 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Одеський національний технологічний університет |
Основні предмети/ отримані навички |
Іnternational seminar «People / talent management: the everchanging environment for recruitment, retention and productivity for hospitality and tourism» by Adrian Barsby (seminar and workshop) |
Назва кваліфікації/документ |
Сертифікат від 18.10.2023 р. (0,2 кредити ЄКТС, 6 годин) |
Дати (з – по) |
жовтень 2023 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Одеський національний технологічний університет |
Основні предмети/ отримані навички |
Іnternational seminar «Assessing people in the workplace: self-management & development in HoReCa & tourism» by Elizabeth V. Ineson (seminar and workshop) |
Назва кваліфікації/документ |
Сертифікат від 17.10.2023 р. (0,2 кредити ЄКТС, 6 годин) |
Дати (з – по) |
вересень 2023 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Одеський національний технологічніий університет |
Основні предмети/ отримані навички |
Куглий стіл «Актуальні проблеми управління небезпеками в харчовій галузі», 28.09.2023 р.
Отримані навички: особливості функціонування операторів ринку у воєнний час: виклики та ризики; останні зміни у харчовому законодавстві; особливості сертифікації Rainforest Alliance та Fair Trade; недооцінені небезпечні чинники нано- та мікропластику |
Назва кваліфікації/документ |
Сертифікат 147/2023 (0,2 кредити ЄКТС, 6 годин) |
Дати (з – по) |
червень 2023 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
ДонНУЕТ Туган-Барановського |
Основні предмети/ отримані навички |
Підвищення кваліфікації «Інноваційні практики організації освітньої діяльності: гнучке навчання у вищій освіті» (19-25.06.2023р.)
Отримані навички: інноваційні практики гнучкого навчання у вищій освіті |
Назва кваліфікації/документ |
Сертифікат 01566057/04118-23 від 25.06.2023 р.
(1 кредит ЄКТС, 30 годин) |
Дати (з – по) |
квітень 2023 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Ukraine Global Faculty |
Основні предмети/ отримані навички |
Lecture «Global food security and nutrition crisis and Ukraine impacts» by William H. Meyers (in English), 27.04.2023 |
Назва кваліфікації/документ |
certificate ID 644ab0407cd13359260fa139 (1,5 hour) |
Дати (з – по) |
квітень 2023 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Ukraine Global Faculty |
Основні предмети/ отримані навички |
Lecture «Global strategy» by Surja Datta (in English), 07.04.2023 |
Назва кваліфікації/документ |
certificate 64300220d384faf12270202c0 (1,5 hour) |
Дати (з – по) |
лютий 2023 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
ДонНУЕТ Туган-Барановського |
Основні предмети/ отримані навички |
Підвищення кваліфікації «Практика психолого-педагогічного супроводу та підтримки учасників освітнього процесу в умовах воєнних дій» (04.02.2023р.-18.02.2023р.)
Отримані навички: психолого-педагогічний супровід та підтримки учасників освітнього процесу в умовах воєнних дій |
Назва кваліфікації/документ |
Свідоцтво ПК 01566057/0474-23 (1 кредит ЄКТС, 30 годин) |
Дати (з – по) |
січень-лютий 2023 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК» (м. Київ) |
Основні предмети/ отримані навички |
Підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Діджиталізація результатів наукових досліджень» (30.01.2023-08.02.2023 р.)
Отримані навички: визначення особливостей інтерфейсу наукових профілів у Google Scholаr, ORCID, Scopus та встановлення їх взаємозв’язку; вдосконалення методики подання та рецензування рукописів на платформі Open Journаl System, Open Conference System, Open Monograph Press для збірника наукових праць «Обладнання та технології харчових виробництв»; створення профілів збірника наукових праць «Обладнання та технології харчових виробництв» у наукових репозитаріях для підвищення цитування праць авторів |
Назва кваліфікації/документ |
Свідоцтво №КР04635923/1413-23 від 15.02.2023 р. (2 кредити ЄКТС, 60 годин) |
Дати (з – по) |
листопад 2022 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Clarivate |
Основні предмети/ отримані навички |
Вебінар «Пошук та аналіз патентної інформації» (01.11.2022 р.)
Отримані навички: контент, можливості та особливості використання патентної бази Derwent Innovаtions Index, однієї з 15 баз на платформі Web of Science, а також доступні варіанти пошуку й аналізу патентів та їх родин. |
Назва кваліфікації/документ |
Сертифікат від 01.11.2022 р., 1 год. (0,03 кредиту ЄКТС) |
Дати (з – по) |
жовтень-листопад 2022 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
ДНУ «Український інститут науково-технічної експертизи та інформації», м. Київ |
Основні предмети/ отримані навички |
Курс вебінарів з підвищення кваліфікації «Трансформація науки в бізнес: можливості для комерціалізації» (04.10.2022-15.11.2022 р.)
Отримані навички: шляхи та способи комерціалізації стартапів |
Назва кваліфікації/документ |
Сертифікат UINTEI-220412, 19 год. (0,63 кредиту ЄКТС) |
Дати (з – по) |
листопад 2021 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Міжнародна осіння школа Жана Моне «Регулювання використання харчових добавок: імплементація європейських підходів» (НУХТ, м. Київ) |
Основні предмети/ отримані навички |
Тренінг у рамках проєкту програми ЄС ЕРАЗМУС+ Жан Моне Модуль #620521-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE (29-30.11.2021 р.)
Отримані навички: проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського союзу та в Україні, регулювання використання харчових добавок: імплементація європейських підходів |
Назва кваліфікації/документ |
Сертифікат #069, (0,6 кредити ЄКТС, 18 годин) |
Дати (з – по) |
жовтень 2021 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Reikartz Hotel School |
Основні предмети/ отримані навички |
Підвищення кваліфікації від Reikartz Hotel Group «LEVEL UP разом з REIKARTZ» (18-31.10.2021 р.)
Отримані навички: принципи роботи сучасної готельно-ресторанної мережі, основні показники ефективності готелю, стандарти служби прийому та розміщення, ресторанний комплекс, чек-ап ресторану, організація служби хаускіпінг |
Назва кваліфікації/документ |
Сертифікат TQOJAG-CE000294 від 31.10.2021 р. (1 кредит ЄКТС, 30 годин) |
Дати (з – по) |
вересень 2021 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
ВГО «Українська асоціація фахівців з інформаційних технологій» |
Основні предмети/ отримані навички |
Онлайн-форум «Підвищення кваліфікації освітян: вимоги та новітні тренди» (23.09.2021 р.)
Отримані навички: вимоги та новітні тренди сучасної освіти |
Назва кваліфікації/документ |
Сертифікат № ПК-К 21/09-186 від 23.09.2021 р., (0,2 кредити ЄКТС, 6 годин) |
Дати (з – по) |
вересень 2021 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
ДНУ «Український інститут науково-технічної експертизи та інформації» |
Основні предмети/ отримані навички |
Онлайн-семінар «Технологія усунення «статистичних похибок того, хто вижив», у ставленні експертів до інноваційної привабливості об’єктів інтелектуальної власності» (21.09.2021 р.)
Отримані навички: сучасні вимоги до патентних доліджень, інноваційна привабливість об’єктів інтелектуальної власності |
Назва кваліфікації/документ |
Сертифікат від 21.09.2021 р. (0,1 кредиту ЄКТС, 2 години) |
Дати (з – по) |
червень 2021 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Навчальний центр “PROFI CLUB” сумісно із Громадською організацією «Ресторанна гільдія» |
Основні предмети/ отримані навички |
Навчальна програма «Харчова безпека у школах і садочках: підготовка до державних перевірок» (24.06.2021 р.)
Отримані навички: основи впровадження системи НАССР у їдальнях при школах та дитячих садочках |
Назва кваліфікації/документ |
Сертифікат №02982 від 24.06.2021 р. (3 години, 0,1 кредиту ЄКТС) |
Дати (з – по) |
березень 2021 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Навчальний центр “PROFI CLUB” сумісно із Громадською організацією «Ресторанна гільдія» |
Розробка та впровадження системи НАССР в закладах ресторанного господарства |
Розробка та впровадження системи НАССР в закладах ресторанного господарства |
Назва кваліфікації/документ |
Сертифікат №01633 (14 годин, 0,5 кредиту ЄКТС) |
Дати (з – по) |
лютий 2021 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Громадська організація «Ресторанна гільдія» |
Основні предмети/ отримані навички |
Онлайн-тренінг «Підготовка ресторанного бізнесу до державних інспекцій» (10.02.2021 р.)
Отримані навички: правила проведенняя державних інспекцій із перевірки відповідності вимогам НАССР закладів ресторанного бізнесу, особливості підготовки ресторанного бізнесу до державних інспекцій |
Назва кваліфікації/документ |
Сертифікат №20210077 (8 годин, 0,3 кредиту ЄКТС) |
Дати (з – по) |
грудень 2021 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Громадська організація «Вище» спільно з Саксонським центром дидактики вищої освіти |
Основні предмети/ отримані навички |
Онлайн-тренінг «Технології освітнього мистецтва» (7-16.12.2020 р.)
Отримані навички: групова динаміка і особливості згуртованості студентів у групах, різноманітність студентів, ефективні комунікації, навчання і викладання, навчальне середовище у період онлайн навчання, мотивація. |
Назва кваліфікації/документ |
Сертифікат АТ №42080020/0002 57-20 (30 годин, 1 кредит ЄКТС) |
Дати (з – по) |
з жовтня 2019 р. – по січень 2020 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання |
Центр післядипломної освіти, перепідготовки та підвищення кваліфікації ДонНУЕТ |
Основні предмети/ отримані навички |
тренінг «Використання практик студентоцентрованого навчання в освітньому процесі» (14.10.2019-20.01.2020 р.)
Отримані навички: практики студентоцентрованого підходу в освітньому процесі |
Назва кваліфікації/документ |
Свідоцтво про підвищення кваліфікації № ПК 01566057/0029-20 від 03.02.2020 р., 1 кредит ЄКТС (30 годин) |